۱۱ غذای مفیدی که معمولا" نمی‌خوریم!

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه

 

۱۱ غذای مفیدی که معمولا

۱- سبزیجات: از سبزیجات مختلف مثل اسفناج قرمز استفاده کنید. دکتر بودن می‌گوید اسفناج قرمز منبع غنی از مواد مغذی شناور و رنگدانه‌های قرمز طبیعی است که خاصیت ضد سرطانی دارند. ...

 ۱۱ غذای مفیدی که معمولا" نمی‌خوریم!

سعی کنید مصرف سبزیجات مختلف مثل کلم،... را حتما" در برنامۀ غذایی خود بگنجانید.

۱- سبزیجات: از سبزیجات مختلف مثل اسفناج قرمز استفاده کنید. دکتر بودن می‌گوید اسفناج قرمز منبع غنی از مواد مغذی شناور و رنگدانه‌های قرمز طبیعی است که خاصیت ضد سرطانی دارند.

چگونه خورده می‌شود: بصورت تازه و خام در سالاد قابل استفاده است. حرارت خاصیت آنتی اکسیدان این سبزی را کم می‌کند.

۲- کلم: منبع غنی از سولفورافان، مادۀ شیمیایی که گفته می‌شود میزان آنزیم‌های ضد سرطان را افزایش می‌دهد، می‌باشد.

چگونه خورده می‌شود: به صورت سالاد کلمی که شرقی‌ها درست می‌کنند؛ یا به شکل ترد و خشک روی انواع برگرها یا ساندویچ‌ها ریخته می‌شود.

۳- برگ چغندر: سبزی پر برگی است و برگ‌های سبز رنگ آن حاوی کاروتن است. برگ چغندر از ضعیف شدن چشم‌ها جلوگیری می‌کند.

چگونه خورده می‌شود: در روغن زیتون تفت داده می‌شود و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۴- دارچین: دارچین فشار خون و قند خون را کنترل می‌کند.

چگونه خورده می‌شود: روی قهوه یا شوربای جو دوسر پاشیده می‌شود.

۵- آب انار: سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است و فشار خون را کاهش می‌دهد.

چگونه خورده می‌شود: کافی است آن را در لیوان بریزید و بنوشید.

۶- آلو خشک: آلو خشک، آلویی است که آن را خشک کرده‌اند و با آنتی اکسیدان‌ها بسته‌بندی کرده‌اند.

چگونه خورده می‌شود: آلو خشک را معمولا" همراه با همبرگر ایتالیایی می‌خورند؛ یا در داخل غذای پخته شده می‌ریزند.

۷- تخمۀ کدو حلوایی: مغذی‌ترین یخش کدوحلوایی تخمه‌های آن است. این تخمه‌ها را با منیزیوم بسته‌بندی می‌کنند. ار آنجاییکه این تخمه‌ها سرشار از مواد معدنی هستند، خطر مرگ زودرس را تا حد زیادی کاهش می‌دهند.

چگونه خورده می‌شود: این تخمه‌ها را روی حرارت بو می‌دهند و به عنوان یکی از تنقلات می‌خورند؛ همچنین می‌توان آن را پودر کرده و روی سالاد ریخت.

۸- ماهی‌های ساردین: دکتر باودن ساردین‌ها را " غذای سالم داخل کنسرو" می‌نامد. این ماهی‌ها سرشار از امگا ۳ و کلسیم و فاقد جیوه هستند. سایر مواد مغذی موجود در این محصول عبارتند از آهن، منیزیوم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، منگنز و متمم‌های ویتامین B .

چگونه خورده می‌شود: ساردین‌های بسته‌بندی شده در روغن زیتون یا روغن ساردین را انتخاب کنید. این غذا را به تنهایی یا همراه با سالاد، نان تست، پورۀ سیب‌زمینی با Dijon خردلی (نوعی غذای فرانسوی) و پیاز می‌توان خورد.

۹- زردچوبه: زردچوبه فوق ستارۀ انواع ادویه‌ها است، خاصیت ضد نفخ و ضد سرطان دارد.

چگونه خورده می‌شود: با نیمروی هم زده و غذاهای تهیه شده از سبزیجات خورده می‌شود.

۱۰- قره قاط منجمد: اگرچه روش منجمد کردن، برخی از مواد غذایی موجود در میوه‌ها و سبزیجات را از بین می‌برد، ولی قره قاط منجمد تا یک سال قابل نگهداری است و فاسد نمی‌شود.

چگونه خورده می‌شود: می‌توان آن را با ماست یا شیر سویای شکلاتی مخلوط کرد و روی آن بادام خرد شده پاشید.

۱۱-کنسرو کدوحلوایی: این مادۀ غذایی از سبزیجات کم کالری و منبع غنی فیبر و محرک مطمئن ویتامین A است؛ و کالری کمی وارد بدن شما می‌کند.

چگونه خورده می‌شود: آن را با کمی کره، دارچین و جوز مخلوط کنید و میل کنید.


منبع:ایسودا   http://www.isouda.ir

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.

ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!