طرز تهیه ی بستنی تمشک

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه

 

طرز تهیه ی بستنی تمشک

شکر، آب و تمشک را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد و نرم شود.تمشک‌های نرم‌شده را در آبکش ریخته و با پشت قاشق فشار دهید ...

 

مواد مورد نیاز : طرز تهیه ی بستنی تمشک
 خامه فرم‌گرفته ۱/۴ پیمانه یا ۳۰۰ میلی‌لیتر | شکر ریز یا پودرقند ۷۵ گرم یا شش قاشق سوپخوری | تمشک ۵۰۰ گرم یا پنج پیمانه | آب دو قاشق سوپخوری یا ۳۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه :
شکر، آب و تمشک را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد و نرم شود.تمشک‌های نرم‌شده را در آبکش ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس در یخچال یک‌ساعت خنک کنید. خامه و تمشک را خوب مخلوط کرده و داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید تا تقریبا یخ بزند. بستنی را داخل غذاساز ریخته تا کاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ریخته و در فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید و دوباره داخل دستگاه غذاساز ریخته بستنی را پودر کرده و برای بار آخر به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی کاملا بسته و آماده شود.

منبع:ایسودا  http://www.isouda.ir
    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.

ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!