به ماهی قرمز مستقیما دست نزنید

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۲ دیدگاه

ماهی قرمز, شرایط نگهداری ماهی قرمز

به ماهی قرمز مستقیما دست نزنید
در هنگام تهیه ماهی قرمز سعی کنید ماهی را انتخاب نمایید که سالم باشد تا دچار مشکلات پوستی و آلرژی نشوید.
بابک یکتاپرست متخصص داخلی گفت: سعی کنید ماهی قرمزی را تهیه نمایید که ظاهر و تحرک مناسب داشته باشد و فلس آن ریخته نباشد.

وی افزود: از قرار دادن ماهی قرمز در کنار ماهی های آکواریوم خودداری نماید چرا که این ماهی ها از نظر شرایط نگهداری و شرایط زیستی با هم متفاوت هستند.یکتاپرست تصریح کرد:

کسانی که مشکلات پوستی و یا جراحاتی در سطح پوست دارند از تماس مستقیم با ماهی و یا آب ماهی بپرهیزند زیرا این امر ممکن است موجب انتقال بیماری از ماهی به فرد شود.
وی ادامه داد: حتی افراد عادی هم هنگام تعویض آب ماهی مراقب باشند واز دستکش استفاده نمایند.
وی خاطرنشان کرد: آلودگی بعضی از ماهی ها به باکتری مایکو باکتریوم (سل) تماس آنها با (انسان ممکن است موجب بیماری های پوستی و اگزما شود.
وی در خاتمه گفت: با رعایت مسائل بهداشتی می‌توان مانع انتقال بیماری از ماهی ها به انسان شد.

  • Lavonn

    Lavonn

    • ۱۳۹۵/۱۱/۰۷ - ۱۶:۱۷:۰۳

    It's a real pluarese to find someone who can think like that


ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!