علوم و صنایع غذایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۴ دیدگاه

مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد.


 

کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می‌کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و... زیر مجموعه این گرایش می‌باشند.


متخصصین صنایع غذایی قادر خواهند بود؛ عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه‌داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه‌سازی خطوط تولید در کارخانه‌های صنایع غذایی، هدایت، نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید فرآورده‌های مختلف غذایی را بعهده گیرند.



برچسب‌ها: علوم, صنایع غذایی, کشاورزی, تبدیلی, تکمیلی, حرفه و فن, آموزش
  • Cash

    Cash

    • ۱۳۹۵/۰۳/۱۷ - ۲۳:۰۰:۳۰

    Only practice dad’s signature or once in a while use it in report cards, etc? I lost the only book with signatures Good to know that some of you still have ittaDstine.ion Infinity


ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!