فناوری نانو

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
فناوری نانو   فناوری نانو یا نانوتکنولوژی رشته‌ای از دانش کاربردی و فناوری است که جستارهای گسترده‌ای را پوشش می‌دهد. موضوع اصلی آن نیز مهار ماده یا دستگاه‌های در ابعاد کمتر از یک میکرومتر، معمولاً حدود ۱ تا ۱۰۰ نانومتر است. در واقع نانو تکنولوژی فهم و به کارگیری خواص جدیدی از مواد و سیستمهایی در...

علوم و صنایع غذایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۴ دیدگاه
علوم و صنایع غذایی مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد.   کلیه عملیاتی که پس از صید و ...

صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی   مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد در گذشته با نام مه...

اصطلاحات نگهداری و افزودنیهای مواد غذایی تحقیق حرفه و فن سال دوم

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۱ دیدگاه
اصطلاحات نگهداری و افزودنیهای مواد غذایی تحقیق حرفه و فن سال دوم   ۱- پاستوریزه سازی (Pasteurization) : روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسم های بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیم های موجود درمواد غذایی به منظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق م...

جواب تحقیق کنید صفحه ی 149 حرفه و فن سال سوم راهنمایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۱ دیدگاه
جواب تحقیق کنید صفحه ی 149 حرفه و فن سال سوم راهنمایی   لباسهای پشمی را چگونه باید اتو کرد؟چرا نباید لباس های پشمی را مستقیماً اتو کرده روش اتو کردن آنها را بنویسید.       اتو به صورت مستقیم  باعث از بین رفتن الیاف لباس های پشمی و موجب تغییر شکل لباس و ازبین رفتن مقاومت آن می شود 1. پارچه نخی تم...

جواب تحقیق کنید صفحه ی 169 کتاب حرفه و فن سال دوم راهنمایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۱ دیدگاه
جواب تحقیق کنید صفحه ی 169 کتاب حرفه و فن سال دوم راهنمایی   در مورد یکی از روش های نگهداری غذا برای مدت طولانی تحقیق کنید برای خواندن مطلب روی لینک ها کلیک کنید پاستوریزه کردن استریلیزه کردن کنسر...

بازخورد سیستم

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
بازخورد سیستم   بازخوردیا فیدبک (به انگلیسی: Feedback) نوعی برگشت پیام ارتباطی است که در آن، گیرنده به طور عامدانه یا غیرعامدانه به پیام فرستنده واکنش نشان میدهد. این پیامها، به فرستنده امکان میدهند تا وضعیت ارتباطی خود را با مخاطبانش ارزیابی کند. نظامهای سالم ارتباطی، بازخورد را غنیمتی برای اصل...

تفاوت سیستم های انژکتوری با کاربراتوری

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
تفاوت سیستم های انژکتوری با کاربراتوری   منبع:     http://ameri.blogfa.com   تفاوت ها ومزیت های سیستم سوخت رسانی انژکتوری نسبت به کاربراتوری : 1ــ توزیع سوخت به اندازه ای لازم به کلیه سیلندرها به علت اینکه درسیستم های کاربراتوری کاربراتور در وسط مانی فولد قرار می گیرد سوخت به اندازه وبه طور یکنو...

مقیاس در نقشه

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۵ دیدگاه
مقیاس در نقشه   مقیاس در نقشه عبارت است از نسبت طول اندازه گیری شده روی نقشه به طول افقی مشابه روی زمین یا به عبارت دیگر مقیاس عبارت است از نسبت طول ab روی نقشه به طول AB افقی روی زمین [http://chaboksarhamgaman.com/map/plan.jpg] رای ثبت در نقشه‌کشی مکانیک و ثبت قطعات کوچک معمولا نقشه به اندازه و...

دانلود نقشه ی یک ساختمان (پیلوت همکف تیپ طبقات و غیره)

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
دانلود نقشه ی یک ساختمان (پیلوت همکف تیپ طبقات و غیره)   یک نقشه با تمام جزئیاتش رو براتون آماده کردم.که توسط مهندس استیلا طراحی شده. . این مجموعه شامل: * پلان پیلوت * پلان طبقه همکف * پلان تیپ طبقات * پلان معماری * پلان شیب بندی * پلان موقعییت * نما * و دو برش با زیر بنایی در حدود ۲m 325 که به ...

جواب تمام فکر کنید های کتاب حرفه و فن سال دوم راهنمایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
جواب تمام فکر کنید های کتاب حرفه و فن سال دوم راهنمایی   فکرکنید صفحه ۹ یک کارخانه تولیدکفش رادرنظر بگیرید. - چه چیزهایی وارد کارخانه می شود؟ مواد اولیه ساخت کفش مثل نخ - پلاستیک - پارچه - چرم - چسب - لاستیک - رنگ و ............ - چه تغییراتی برروی مواد انجام می شود؟ مواد اولیه بوسیله دستگاه های...

جواب تمام فکر کنید های کتاب حرفه و فن سال دوم راهنمایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
جواب تمام فکر کنید های کتاب حرفه و فن سال دوم راهنمایی   فکرکنید صفحه ۹ یک کارخانه تولیدکفش رادرنظر بگیرید. - چه چیزهایی وارد کارخانه می شود؟ مواد اولیه ساخت کفش مثل نخ - پلاستیک - پارچه - چرم - چسب - لاستیک - رنگ و ............ - چه تغییراتی برروی مواد انجام می شود؟ مواد اولیه بوسیله دستگاه های...

طریقه اتصال رله راه پله

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
طریقه اتصال رله راه پله نگارش در تاریخ دوشنبه بیست و چهارم مهر 1391 توسط mehrjoo "دبیر حرفه و فن تنکابن" هرگاه از یک سیم پیچ که دارای هسته آهنی است، جریان الکتریکی عبور کند، هسته سیم پیچ آهنربا می‌شود. از این خاصیت برای قطع و وصل مدارها استفاده می‌شود. جزئی که این عمل را انجام می‌دهد، _رله _نامی...

آلودگی حرارتی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
آلودگی حرارتی   هرگونه تخلیة آب (و در برخی موارد هوای) گرم حاصل از فعالیت های مختلف در نیروگاه های تولید برق و یا نیروگاه های هسته ای و غیره ، به درون رود خانه ها و یا دریاچه ها و . . . به حدی که بتواند دمای آب را به اندازه ای بالا ببرد که منجر به تغییرات نامناسب در چرخه های حیاتی جانوران درون م...

اصطلاحات و تعاریف فرآورده های مختلف چوبی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
اصطلاحات و تعاریف فرآورده های مختلف چوبی   - هدف هدف از تدوین این استاندارد ارائه اصطلاحات ویژه و تعاریف فرآورده های مختلف چوبی جنگلی است. 2- دامنه کاربرد این اصطلاحات شامل فرآورده های مختلف چوبی از مرحله قطع درخت تا خروج از جنگل میباشد. 3- اصطلاحات کلی 3-1- مواد چوبی خام : شامل درخت کاملا انداخ...