علامت استاندارد ایران

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۱ دیدگاه
علامت استاندارد ایران   این آرم را استاد مرتضی ممیز طراحی کرده‌است. علامت یک S بزرگ که داخل آن حروفی نقش بسته‌است. S که حرف اول کلمه استاندارد است. اما حروف نقش بسته داخل آن چه معنایی دارد؟ «موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران» نام رسمی ارگانی است که وظیفه تهیه استانداردها را برای کالاهای گونا...

درباره واژه« فناوری» بیشتر بدانیم

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
درباره واژه« فناوری» بیشتر بدانیم   واژه فناوری = فن + میانوند الف + پسوند ور + ی مصدری   باید بدانیم که این واژه متصل و سر هم نوشته می شود تا با واژه ‍‍» فن آوری» یعنی انتقال تکنولوژی اشتباه نشود.   واژه فناوری در قیاس با کلماتی همچون دلاوری، جنگاوری، تناوری و ... ساخته شده است و معنی آن فنوری ...

نکات مهم در بتن ریزی مربوط به واحد ساختمان حرفه و فن

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
نکات مهم در بتن ریزی مربوط به واحد ساختمان حرفه و فن     ·        مناسبترین روش برای اندازه کردن مصالح بتن روش وزنی می باشد لیکن برای حجمهای کم تولید بتن اندازه گیری حجمی متداول است. ·        اندازه گیری سیمان و مواد افزودنی جامد از طریق وزنی و مواد افزودنی مایع از طریق وزنی یا حجمی می باشد. ·  ...

شمشه (ابزار کار در ساختمان سازی) جواب کارگروهی حرفه و فن دوم راهنمایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
شمشه (ابزار کار در ساختمان سازی) جواب کارگروهی حرفه و فن دوم راهنمایی   شمشه (ابزار کار در ساختمان سازی)جواب کارگروهی حرفه و فن   شمشه . [ ش ِ ش َ / ش ِ ] (اِ) شوشه . شفشه . شمش . (یادداشت مؤلف ). رجوع به مترادفات کلمه شود. || ابزاری چوبین مانند خطکش به درازی یک یا دو متر که برای تراز کردن آجره...

نمونه سوالات حرفه و فن دوم راهنمایی واحد 6 ساختمان سازی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
نمونه سوالات حرفه و فن دوم راهنمایی واحد 6 ساختمان سازی   نمونه سوالات حرفه و فن دوم راهنمایی واحد 6 ساختمان سازی 1- برای ساخت یک بنا چه مراحلی را باید طی کرد؟     برای ساخت یک ساختمان در یک محل ، ابتدا باید موقعیت زمین را مشخص کنند ، سپس      زمین های بزرگ را نقشه برداری نمایند تا ابعاد و انداز...

آموزش آنلاین درس حرفه و فن پایه اول دوم و سوم راهنمایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۳ دیدگاه
آموزش آنلاین درس حرفه و فن پایه اول دوم و سوم راهنمایی   • آموزش آنلاین درس آموزش حرفه و فن پایه اول • آموزش آنلاین درس آموزش حرفه و فن پایه دوم • آموزش آنلاین درس آموزش حرفه و فن پایه سوم برچسب‌ها: آموزش, حرفه و فن, پایه, راهنمایی, ...

علوم و صنایع غذایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
علوم و صنایع غذایی   مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد.   کلیه عملیاتی که پس از صید ...

صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی   مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد در گذشته با نام مه...

معایب آبیاری قطره ای

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۱ دیدگاه
معایب آبیاری قطره ای   علی رغم این که آبیاری قطره ای یکی از بهترین روش های آبیاری درختان مرکبات است اما معایبی هم دارد که در این پست به آن اشاره خواهیم کرد . این معایب عبارتند از : 1- گرفتگی قطره چکان ها با املاح و مواد معلق موجود در آب 2- زیان های ناشی از جوندگان مانند موش و سایر حیوانات 3- تجم...

بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده محصولات کشاورزی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
بزرگ‌ترین کشورهای تولیدکننده محصولات کشاورزی   این فهرست بزرگترین کشورهای تولید کننده محصولا کشاورزی است. تولید و مصرف محصولات کشاورزی، بر پایه معیار های توزیع آب و هوای جغرافیایی، پوشش گیاهی، و اقتصاد یک کشور است که برای تولید محصولات مهم تلقی می شود. محصولات کشاورزی را می توان بطور گسترده به م...

تحقیق و فعالیت گروهی آموزش حرفه وفن - کار با برق

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۱ دیدگاه
تحقیق و فعالیت گروهی آموزش حرفه وفن - کار با برق     [تحقیق حرفه و فن]دانش آموزان گرامی. برای پاسخ دادن به تحقیق و فعالیت های گروهی واحد کار با برق کتاب های حرفه و فن می توانید به مطالب زیر مراجعه کنید: الف - برای آشنایی با خطرات برق گرفتگی و موارد ایمنی به هنگام مصرف برق در صفحه ۱۴ کتاب حرفه و ...

فناوری نانو

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
فناوری نانو   فناوری نانو یا نانوتکنولوژی رشته‌ای از دانش کاربردی و فناوری است که جستارهای گسترده‌ای را پوشش می‌دهد. موضوع اصلی آن نیز مهار ماده یا دستگاه‌های در ابعاد کمتر از یک میکرومتر، معمولاً حدود ۱ تا ۱۰۰ نانومتر است. در واقع نانو تکنولوژی فهم و به کارگیری خواص جدیدی از مواد و سیستمهایی در...

علوم و صنایع غذایی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۴ دیدگاه
علوم و صنایع غذایی مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد.   کلیه عملیاتی که پس از صید و ...

صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۰ دیدگاه
صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی   مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد در گذشته با نام مه...

اصطلاحات نگهداری و افزودنیهای مواد غذایی تحقیق حرفه و فن سال دوم

نوشته شده توسط:مدیریت سایت | ۱ دیدگاه
اصطلاحات نگهداری و افزودنیهای مواد غذایی تحقیق حرفه و فن سال دوم   ۱- پاستوریزه سازی (Pasteurization) : روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسم های بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیم های موجود درمواد غذایی به منظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق م...